1
2
3
1

Format: 200 mm(v) x 140 mm(š)

2

484 strani

3

Mehka vezava

Vdor Nezemljanov

Avtor: Gary Bates

Človeštvo si želi izvedeti odgovor na vprašanje, ali smo v tem širnem vesolju sami. Ali so vse pogostejša videnja NLP-jev na nočnem nebu dokaz, da ‘tam zunaj’ obstajajo napredna bitja in civilizacije? Ali nam bo uspelo vzpostaviti stik z njimi? Ali so prijazna ali pa načrtujejo naše uničenje? 

Ljudje so mnoga stoletja na nočnem nebu videvali nenavadne luči. Toda ali smo v sodobni tehnološki dobi kaj bliže rešitvi te skrivnosti? Knjiga Vdor Nezemljanov obravnava znane dogodke, ki so oblikovali NLP-kulturo, na primer incident v Roswellu, obdukcije Nezemljanov, izkušnjo Gordona Cooperja, obtožbe vladnega prikrivanja ter trditve znanih kontaktirancev, kot sta Billy Meier in George Adamski. Poleg tega je v njej veliko omemb znanih znanstvenofantastičnih knjig in filmov, ki so na zanimiv način povezani s sodobnim NLP-pojavom. Knjiga je opremljena z mnogimi viri, ki lahko še poglobijo bralčevo raziskovanje te tematike. V zadnjem poglavju in dodatku se avtor odmakne od objektivnega pisanja in pove svoje mišljenje o tem, kaj se v resnici dogaja. 

Avtorjeva raziskava in zaključki vas bodo presenetili in izzvali vaše razmišljanje, ne samo o NLP-jih, temveč o temeljnih življenjskih vprašanjih. 

»Zakaj smo tukaj? Od kod prihajamo? Ali ima moj obstoj kakšen smisel? Ali obstaja življenje po smrti? Na neki točki svojega življenja se večina ljudi sprašuje o svojem obstoju. V nas je duhovna praznina; v našem razumevanju obstoja življenja nekaj manjka. Nekateri to vrzel zapolnijo s športom, ljubezenskimi razmerji ali denarjem – toda če smo popolnoma iskreni, obstaja več, kakor samo to.«

23.00

Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Format:

200(v) x 140(š)

Število strani:

484

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vdor Nezemljanov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prelistaj

© Založba Logos - designed by Studio Canva